Пропускане към основното съдържание

Хамалски услуги в София цени

Ние предлагаме събиране и пълно опаковане на всеки един предмет. За целта трябва предварително на място да заявите как точно предпочитате вие да опаковате сами всичко или ние да се заемем с това. Извършваме и демонтаж на телевизори, маси, мебели и всякакви други подобни предмети.
Хамалски услуги в София цени

Цена за наемане на група на час.
- Цената за наемането на един Весел Хамал е 30 лева на час.
- Цената на група от трима хамали е 78 лева на час.
- Цена за пълната ни група от 10 човека е 250 лева на час.
- Цена за специални помещения и за наемането на пълния екип за 5 часа е 950 лева.
- Цена за наемането на цялата група за 3 дена е 2422 лева като получавате 15% отстъпка.

Хамалски услуги София цени
Фиксирани цени за наемане на 2 работника за 2 дена:
Ако имате нужда от двама работника за 2 дена ние предлагаме специално оферта включваща транспорт и превоз. Тази оферта е валидна, защото това е често използвана услуга и сме фиксирали специална цена:
- Цена на двама работника за два дни е 300 лева включваща превоз.
- Цена за наемане на два наши буса - 30 лева допълнително на курс.
Наем на хамали без нужда от транспорт:
- Цена за един работник е 15 лева на час.

Цени за специални предмети.  
Цените зависят от много фактори. При тежки предмети над 200 килограма се заплаща по 0.30 стотинки на килограм. Ако пренасяме предмети с висока стойност, като например скъпи вещи струващи десетки хиляди левове се заплаща допълнително като цената може да варира от 2 процента или 300 лева на предмет ако дадена вещ струва 15 000 лева .   

Каква е нашата процедура?
След като направите запитване по телефона ние ще се свържем с нашите свободни работници и ще ги изпратим на оглед. Още на същия ден ще се постараем да изготвим цялостна индивидуална оферта за вас и ще ви я изпратим по Email. След като разгледате офертата вие може да ни се обадите и ако сте съгласни да се разберем кога да започваме. Ако сме много заети може да изчакате максимално 1-2 дни. Разполагаме с над 10 работника и ще се погрижим да сме полезни на всеки един от вас. Ние ценим времето и знаем, че то е ценно за всеки. Поради тази причина работим по такъв начин, че максимално да спестим както от нашето време, така и вашето. Предлагаме евтини хамалски услуги София цени и за всички други градове в цялата страна. Може да разгледате в Интернет всички други фирми предлагащи подобни услуги и да се уверите, че нашите цени са гарантирано ниски. Всеки месец правим сравнение с цените в Интернет и обновяваме уеб сайта ни както може да видите тук изписваме последно обновената дата на цените.

*Цена за опаковане е 15% от общата цена като включва опаковане и разопаковане на всички предмети.
*Нова услуга: Изхвърляне на отпадъци включваща товарене и превоз на цени от 120 лева на курс.

Цените ни са обновени на 02.02.2017 година и важат до края на 2017 година. Държим да отбележим, че това са ориентировъчни цени и по време на оглед на мястото може да има малка промяна. Ние работим без почивен ден и ще отговорим на вашите запитвания по телефона. Цените важат до края на годината, но всеки месец правим обновяване на цените.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Основни разлики между видовете пенополистироли за изолация

Видовете пенополистироли за изолация са няколко и всеки вид си има основни характеристики, ефикасност на изолацията и препоръки за монтаж. Както повечето от нас знаят освен пенополистироли за изолация се използват и каменната вата, както и стъклофибърната. Те обаче са по-скъпата опция и за момента най-удачната изолационна техника си остава с пенополистироли.  Видове пенополистироли и основните им качества Полистирол – тази пластмаса се добива от нефт и от нея се прави изключително стабилна пяна. Тази пяна има съдържание на въздух над 95% и се нарича пенополистирол. Тя се формува с помощта на гореща пара, след което се оформя на големи блокове. Те се нарязват на листове с различни размери. Като изолационен материал, този има много ниска проводимост на топлина, малко тегло и изключително голяма устойчивост на натиск, поради което е и дълготраен.  EPS, XPS пенополистироли - видовете пенополистироли за изолация, като тези два са много използвани. EPS или стиропор е формуван. Той най-масово с…

Фигури от гипсокартон за неповторим интериор

Направата на фигури от гипсокартон е нещо, което граничи с изкуство. При този тип оформление в помещенията, нещата далеч надхвърлят поставянето на окачени тавани и изработката на арки. Гипсокартонът е много благодатен материал за работа и позволява да се направят много и различни декоративни елементи, който да украсят таваните, стените или сами да бъдат оригинална фигурална преграда.

Здравината и сравнително лесната техника на монтаж, придават допълнителна надеждност на този тип интериорни решения. В зависимост от сложността на това, което искате да се постигне, има различни възможности за оформяне и обработка на отделните листове. При изграждането на ниши и рафтове, които стоят естествено като неделима част от масивните стени, достатъчно е оразмеряване и изрязване на необходимите елементи под прав ъгъл. За да получите ефект на дъги, вълни и желаните извивки при гипсокартона, могат да се приложат съответно сух или мокър метод на огъване на листовете.

То в допълнение с изрязването, з…