Пропускане към основното съдържание

Хамалски услуги в София цени

Ние предлагаме събиране и пълно опаковане на всеки един предмет. За целта трябва предварително на място да заявите как точно предпочитате вие да опаковате сами всичко или ние да се заемем с това. Извършваме и демонтаж на телевизори, маси, мебели и всякакви други подобни предмети.
Хамалски услуги в София цени

Цена за наемане на група на час.
- Цената за наемането на един Весел Хамал е 30 лева на час.
- Цената на група от трима хамали е 78 лева на час.
- Цена за пълната ни група от 10 човека е 250 лева на час.
- Цена за специални помещения и за наемането на пълния екип за 5 часа е 950 лева.
- Цена за наемането на цялата група за 3 дена е 2422 лева като получавате 15% отстъпка.

Хамалски услуги София цени
Фиксирани цени за наемане на 2 работника за 2 дена:
Ако имате нужда от двама работника за 2 дена ние предлагаме специално оферта включваща транспорт и превоз. Тази оферта е валидна, защото това е често използвана услуга и сме фиксирали специална цена:
- Цена на двама работника за два дни е 300 лева включваща превоз.
- Цена за наемане на два наши буса - 30 лева допълнително на курс.
Наем на хамали без нужда от транспорт:
- Цена за един работник е 15 лева на час.

Цени за специални предмети.  
Цените зависят от много фактори. При тежки предмети над 200 килограма се заплаща по 0.30 стотинки на килограм. Ако пренасяме предмети с висока стойност, като например скъпи вещи струващи десетки хиляди левове се заплаща допълнително като цената може да варира от 2 процента или 300 лева на предмет ако дадена вещ струва 15 000 лева .   

Каква е нашата процедура?
След като направите запитване по телефона ние ще се свържем с нашите свободни работници и ще ги изпратим на оглед. Още на същия ден ще се постараем да изготвим цялостна индивидуална оферта за вас и ще ви я изпратим по Email. След като разгледате офертата вие може да ни се обадите и ако сте съгласни да се разберем кога да започваме. Ако сме много заети може да изчакате максимално 1-2 дни. Разполагаме с над 10 работника и ще се погрижим да сме полезни на всеки един от вас. Ние ценим времето и знаем, че то е ценно за всеки. Поради тази причина работим по такъв начин, че максимално да спестим както от нашето време, така и вашето. Предлагаме евтини хамалски услуги София цени и за всички други градове в цялата страна. Може да разгледате в Интернет всички други фирми предлагащи подобни услуги и да се уверите, че нашите цени са гарантирано ниски. Всеки месец правим сравнение с цените в Интернет и обновяваме уеб сайта ни както може да видите тук изписваме последно обновената дата на цените.

*Цена за опаковане е 15% от общата цена като включва опаковане и разопаковане на всички предмети.
*Нова услуга: Изхвърляне на отпадъци включваща товарене и превоз на цени от 120 лева на курс.

Цените ни са обновени на 02.02.2017 година и важат до края на 2017 година. Държим да отбележим, че това са ориентировъчни цени и по време на оглед на мястото може да има малка промяна. Ние работим без почивен ден и ще отговорим на вашите запитвания по телефона. Цените важат до края на годината, но всеки месец правим обновяване на цените.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Профили за гипсокартон

Профилите за гипсокартон и тяхното предназначение
По света, отдавна е практика да се използва гипсокартон, при правенето на основен ремонт в домовете на хората. При нас, тази „мода” навлиза по-масово едва преди няколко години.

Гипсокартонът може да се използва с различни цели. Например за изолация, изправяне на криво иззидани стени или пък за създаване на различни фигури, което да разчупи формите на стените и таваните, придавайки им по-нестандартен и индивидуален вид.

За да се постигнат тези цели, обаче е необходимо изграждането на подходяща конструкция, за която да се закрепи гипсокартона. За изграждането на такава са необходими т.н. „профили”.

Това са отделни метални елементи, с различна форма, големина и отвори за закрепване, които могат да се съединяват помежду си, така че да образуват необходимата конструкция за поставянето на гипсокартоновите плоскости.

В случай, че смятате да използвате съвети тип „направи си сам” или просто искате да сте „в крак” с предстоящата ремонтна дейнос…

Фигури от гипсокартон за неповторим интериор

Направата на фигури от гипсокартон е нещо, което граничи с изкуство. При този тип оформление в помещенията, нещата далеч надхвърлят поставянето на окачени тавани и изработката на арки. Гипсокартонът е много благодатен материал за работа и позволява да се направят много и различни декоративни елементи, който да украсят таваните, стените или сами да бъдат оригинална фигурална преграда.

Здравината и сравнително лесната техника на монтаж, придават допълнителна надеждност на този тип интериорни решения. В зависимост от сложността на това, което искате да се постигне, има различни възможности за оформяне и обработка на отделните листове. При изграждането на ниши и рафтове, които стоят естествено като неделима част от масивните стени, достатъчно е оразмеряване и изрязване на необходимите елементи под прав ъгъл. За да получите ефект на дъги, вълни и желаните извивки при гипсокартона, могат да се приложат съответно сух или мокър метод на огъване на листовете.

То в допълнение с изрязването, з…

Аксесоари за кухнята

Традиционните кухненски аксесоари, които присъстват във всяко домакинство В случай, че сте любител на тестените изделия, то трябва задължително да притежавате няколко различни типа точила. Традиционната българска баница трудно се приготвя на ръце, не че не е възможно, но с подходяща точилка, то тя става по съвсем различен вкус. Точилките за баница могат да бъдат с всякакви размери, но са един от най-често срещаните аксесоари във всяка кухня.
Заговорихме за точилки, а няма как да не споменем за една млада дизайнерка от Полша, която проектира нестандартни точила за тестени изделия. С какво впечатляват те ли? С това, че са с гравирани надписи и елементи. Днес, през 2017 година, тенденцията е да сме по-бързи, а и ставаме все по-мързеливи, в този ред н а мисли, производителите и създателите често вземат предвид този факт.

Тези точила са готови за изготвяне на краен продукт, без да се налага да се обработват допълнително. Кухненски аксесоар, мечта за доста домакини, обичащи тестените и…