Пропускане към основното съдържание

Дърводелски Услуги СофияНа разположение сме за разговор индивидуално с вас относно нуждата ви от дърводелски услуги София. Готови сме да изпълним всякакви услуги както за дома ви, така и за бизнеса ви. Ако имате работа за нас може да ни се обадите и да направите запитване дали имаме на разположение специалист. При този вид услуга понякога може да сме заети и да не можем да реагираме веднага. Нашите услуги са с гарантирано качество с предимството, че може да заявите услугата онлайн или по телефон. За град София получавате безплатен оглед. Така ще може на място да получите офертата изготвена специално за Вас.

Какво ще получите като услуга?

Предлагаме както ремонти, така и дърводелски услуги София, като ако се интересувате от цени може да ви изготвим оферта на място. За сега работим само за град София и областта. Силни сме в поддръжката и цялостните строителни ремонти София. Дърводелските услуги също са включени в списъка ни.

Дърводелец София

Нашия дърводелец ще дойде на място при вас и ще обсъдите с него вашите проблеми. Може да сме полезни при проблем с врати, шкафове, мебели и други подобни предмети. Ако дори имате проблем с леглото например може да го поправим. Може да добавим и подмяна на врати на кухня или шкафове. При проблем с компютърното бюро също може да сме насреща за поправката му. Може да се възползвате от поправка дори на стълбището. Самия дърводелец обхващаш град София трябва да разполага с необходимото оборудване за ремонта. Ние имаме всичко нужно за да поправим вашите предмети направени от дърво. 

  


Коментари

Популярни публикации от този блог

Профили за гипсокартон

Профилите за гипсокартон и тяхното предназначение
По света, отдавна е практика да се използва гипсокартон, при правенето на основен ремонт в домовете на хората. При нас, тази „мода” навлиза по-масово едва преди няколко години.

Гипсокартонът може да се използва с различни цели. Например за изолация, изправяне на криво иззидани стени или пък за създаване на различни фигури, което да разчупи формите на стените и таваните, придавайки им по-нестандартен и индивидуален вид.

За да се постигнат тези цели, обаче е необходимо изграждането на подходяща конструкция, за която да се закрепи гипсокартона. За изграждането на такава са необходими т.н. „профили”.

Това са отделни метални елементи, с различна форма, големина и отвори за закрепване, които могат да се съединяват помежду си, така че да образуват необходимата конструкция за поставянето на гипсокартоновите плоскости.

В случай, че смятате да използвате съвети тип „направи си сам” или просто искате да сте „в крак” с предстоящата ремонтна дейнос…

Фигури от гипсокартон за неповторим интериор

Направата на фигури от гипсокартон е нещо, което граничи с изкуство. При този тип оформление в помещенията, нещата далеч надхвърлят поставянето на окачени тавани и изработката на арки. Гипсокартонът е много благодатен материал за работа и позволява да се направят много и различни декоративни елементи, който да украсят таваните, стените или сами да бъдат оригинална фигурална преграда.

Здравината и сравнително лесната техника на монтаж, придават допълнителна надеждност на този тип интериорни решения. В зависимост от сложността на това, което искате да се постигне, има различни възможности за оформяне и обработка на отделните листове. При изграждането на ниши и рафтове, които стоят естествено като неделима част от масивните стени, достатъчно е оразмеряване и изрязване на необходимите елементи под прав ъгъл. За да получите ефект на дъги, вълни и желаните извивки при гипсокартона, могат да се приложат съответно сух или мокър метод на огъване на листовете.

То в допълнение с изрязването, з…

Хамалски услуги в София цени

Ние предлагаме събиране и пълно опаковане на всеки един предмет. За целта трябва предварително на място да заявите как точно предпочитате вие да опаковате сами всичко или ние да се заемем с това. Извършваме и демонтаж на телевизори, маси, мебели и всякакви други подобни предмети.
Цена за наемане на група на час. - Цената за наемането на един Весел Хамал е 30 лева на час. - Цената на група от трима хамали е 78 лева на час. - Цена за пълната ни група от 10 човека е 250 лева на час. - Цена за специални помещения и за наемането на пълния екип за 5 часа е 950 лева. - Цена за наемането на цялата група за 3 дена е 2422 лева като получавате 15% отстъпка.
Хамалски услуги София цени Фиксирани цени за наемане на 2 работника за 2 дена: Ако имате нужда от двама работника за 2 дена ние предлагаме специално оферта включваща транспорт и превоз. Тази оферта е валидна, защото това е често използвана услуга и сме фиксирали специална цена: - Цена на двама работника за два дни е 300 лева включваща превоз. - Цена за …