Пропускане към основното съдържание

Дърводелски Услуги СофияНа разположение сме за разговор индивидуално с вас относно нуждата ви от дърводелски услуги София. Готови сме да изпълним всякакви услуги както за дома ви, така и за бизнеса ви. Ако имате работа за нас може да ни се обадите и да направите запитване дали имаме на разположение специалист. При този вид услуга понякога може да сме заети и да не можем да реагираме веднага. Нашите услуги са с гарантирано качество с предимството, че може да заявите услугата онлайн или по телефон. За град София получавате безплатен оглед. Така ще може на място да получите офертата изготвена специално за Вас.

Какво ще получите като услуга?

Предлагаме както ремонти, така и дърводелски услуги София, като ако се интересувате от цени може да ви изготвим оферта на място. За сега работим само за град София и областта. Силни сме в поддръжката и цялостните строителни ремонти София. Дърводелските услуги също са включени в списъка ни.

Дърводелец София

Нашия дърводелец ще дойде на място при вас и ще обсъдите с него вашите проблеми. Може да сме полезни при проблем с врати, шкафове, мебели и други подобни предмети. Ако дори имате проблем с леглото например може да го поправим. Може да добавим и подмяна на врати на кухня или шкафове. При проблем с компютърното бюро също може да сме насреща за поправката му. Може да се възползвате от поправка дори на стълбището. Самия дърводелец обхващаш град София трябва да разполага с необходимото оборудване за ремонта. Ние имаме всичко нужно за да поправим вашите предмети направени от дърво. 

  


Коментари

Популярни публикации от този блог

Профили за гипсокартон

Профилите за гипсокартон и тяхното предназначение
По света, отдавна е практика да се използва гипсокартон, при правенето на основен ремонт в домовете на хората. При нас, тази „мода” навлиза по-масово едва преди няколко години.

Гипсокартонът може да се използва с различни цели. Например за изолация, изправяне на криво иззидани стени или пък за създаване на различни фигури, което да разчупи формите на стените и таваните, придавайки им по-нестандартен и индивидуален вид.

За да се постигнат тези цели, обаче е необходимо изграждането на подходяща конструкция, за която да се закрепи гипсокартона. За изграждането на такава са необходими т.н. „профили”.

Това са отделни метални елементи, с различна форма, големина и отвори за закрепване, които могат да се съединяват помежду си, така че да образуват необходимата конструкция за поставянето на гипсокартоновите плоскости.

В случай, че смятате да използвате съвети тип „направи си сам” или просто искате да сте „в крак” с предстоящата ремонтна дейнос…

Фигури от гипсокартон за неповторим интериор

Направата на фигури от гипсокартон е нещо, което граничи с изкуство. При този тип оформление в помещенията, нещата далеч надхвърлят поставянето на окачени тавани и изработката на арки. Гипсокартонът е много благодатен материал за работа и позволява да се направят много и различни декоративни елементи, който да украсят таваните, стените или сами да бъдат оригинална фигурална преграда.

Здравината и сравнително лесната техника на монтаж, придават допълнителна надеждност на този тип интериорни решения. В зависимост от сложността на това, което искате да се постигне, има различни възможности за оформяне и обработка на отделните листове. При изграждането на ниши и рафтове, които стоят естествено като неделима част от масивните стени, достатъчно е оразмеряване и изрязване на необходимите елементи под прав ъгъл. За да получите ефект на дъги, вълни и желаните извивки при гипсокартона, могат да се приложат съответно сух или мокър метод на огъване на листовете.

То в допълнение с изрязването, з…

Аксесоари за кухнята

Традиционните кухненски аксесоари, които присъстват във всяко домакинство В случай, че сте любител на тестените изделия, то трябва задължително да притежавате няколко различни типа точила. Традиционната българска баница трудно се приготвя на ръце, не че не е възможно, но с подходяща точилка, то тя става по съвсем различен вкус. Точилките за баница могат да бъдат с всякакви размери, но са един от най-често срещаните аксесоари във всяка кухня.
Заговорихме за точилки, а няма как да не споменем за една млада дизайнерка от Полша, която проектира нестандартни точила за тестени изделия. С какво впечатляват те ли? С това, че са с гравирани надписи и елементи. Днес, през 2017 година, тенденцията е да сме по-бързи, а и ставаме все по-мързеливи, в този ред н а мисли, производителите и създателите често вземат предвид този факт.

Тези точила са готови за изготвяне на краен продукт, без да се налага да се обработват допълнително. Кухненски аксесоар, мечта за доста домакини, обичащи тестените и…